• ODSEK KLAVIRA

  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK GITARE

  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK DUVAČA I VOKALNI ODSEK


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK GUDAČA


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK HARMONIKE


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK STRUČNIH TEORETSKIH PREDMETA


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK OPŠTEOBRAZOVNIH PREDMETA


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

Pocetna stranaAktuelno / vestiIstorijat skoleKolektiv skoleKontakti skole
 • Rasporedi časova

 • Promocija školskog časopisa - četvrtak, 21. 9. 2023. u 19.00 časova

 • Roditeljski dinar za 2023/24. godinu

Bojan Marjanović - klavir
Bojan Marjanović
11. februara 2013. godine održan je koncert:

Bojan Marjanović - klavir


na programu su bile:

24 koncertne etide
Frederika Šopena
Op. 10 i Op. 25


BIOGRAFIJA:
Bojan Marjanović je rođen 1981. god. u Valjevu. Počeo je da uči klavir u petnaestoj godini. U šesnaestoj godini upisao je srednju muzičku školu u Valjevu i nakon tri godine postao student Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu na odseku za klavir.  Studirao je osnovne studije u klasama redovnog profesora Nevene Popović i vanrednog profesora Vladimira Cvijića u periodu od 2000 do 2004. god. 2009. god. završava  magistarske studije klavira u klasi Vladimira Cvijića. Trenutno je student treće godine doktorskih studija u klasi Nevene Popović.
Za vreme studija usavršavao se na majstorskim kursevima kod  profesora iz inostranstva (Aleksandra Madžara, Kordelije Hefer, Andre Maršona, Jurija Kota i Žan Fransoa Antoniolija).
Dobitnik je nagrade Fakulteta muzičke umetnosti iz fonda „Katarine Aćimović” za najbolje izvođenje sonate na diplomskom ispitu (2005) kao i nagrade iz fonda „Slobodanke Milošević Savić” za najbolji uspeh iz glavnog predmeta (2006).
U toku školovanja osvojio je više nagrada na pijanističkim takmičenjima održanim u našoj zemlji. Povodom proslave 70 godina postojanja Fakulteta muzičke umetnosti, 2007. godine, nastupao je kao solista sa simfonijskim orkestrom FMU na turneji po bivšim jugoslovenskim republikama. Iste godine učestvovao je na kursu kamerne muzike Colluvio u Austriji koji se završio turnejom. Tom prilikom nastupao je na više koncerata u Austriji, Nemačkoj, Sloveniji i Mađarskoj.
Paralelno sa bavljenjem klasičnom muzikom interesuje ga i džez muzika. Sarađivao je sa više džez ansambala kao pijanista i povremeno nastupa u različitim sastavima prisutnim na beogradskoj džez sceni.
Solistički, sa orkestrom i kao kamerni muzičar nastupao je širom zemlje  u Beogradu (KNU, svečana sala Skupštine grada Beograda, SANU, SKC, Etnografski muzej, Artget, Beli dvor...), Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu, zatim u više gradova u Sloveniji, Austriji i Nemačkoj, kao i u Mađarskoj, Hrvatskoj i Republici Srpskoj. Snimao je za radio i televiziju RTS, Radio Ljubljanu i Bavarski radio iz Minhena.

Fotografije sa koncerta:

BojanMarjanovic.JPG

(foto: S. Jezdimirović)