• ODSEK KLAVIRA

  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK GITARE

  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK DUVAČA I VOKALNI ODSEK


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK GUDAČA


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK HARMONIKE


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK STRUČNIH TEORETSKIH PREDMETA


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK OPŠTEOBRAZOVNIH PREDMETA


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

Pocetna stranaAktuelno / vestiIstorijat skoleKolektiv skoleKontakti skole
 • Kalendar aktivnosti za sprovođenje prijemnog ispita i upisa učenika u SMŠ za školsku 2024/25. godinu

 • Upis u Pripremni razred i Prvi razred Osnovne muzičke škole

 • Detaljni raspored nastupa

 • Od 16. do 23. maja 2024.

 • Takmičarska knjižica (PDF)

 • Generalni raspored

Koncert: duo klavira Krstić - Radovanović
Duo klavira: Krstić - Radovanović
16. decembra 2013. godine održan je koncert
Klavirskog dua:
Svetlana Krstić
i
Jovana Radovanović

Na programu su bila dela
Šumana
Glinke
Simića i
Di Fiore-a


SVETLANA KRSTIĆ je diplomirala i magistrirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Andreje Pregera.
Nakon završenih studija, uz pedagoški rad nastavlja sa učešćem na takmičenjima i koncertnom aktivnošću kao solista, klavirski saradnik i kamerni muzičar. Laureat je prvog EPTA pijanističkog konkursa održanog u Beogradu u kategoriji klavir, kao i dobitnik specijalne nagrade za klavirsku saradnju na istom konkursu.
Nastupala je u svim reprezentativnim salama u Beogradu i širom Srbije, Pragu, Cap-Sante-u, Montrealu… Učestvovala je na festivalima NOMUS u Novom Sadu, OKTOH u Kragujevcu i ostvarila je snimke i gostovanja za RTS , TV Novi Sad i Radio Canada.
Učesnik je koncerata ostvarenih pod pokroviteljstvom Ambasade Češke Republike u Beogradu, Matice srpske u Novom Sadu, Sekretarijata za kulturu grada Beograda kao i koncerata realizovanih u organizaciji Jugokoncerta.
Tokom višegodišnjeg boravka u Kanadi, aktivna je kao klavirski saradnik i profesor klavira privatno i kao klavirski saradnik pri fakultetima McGill i Concordia.
Sarađivala je sa umetnicima kao što su Gerda Findeisen, Liselyn Adams, Antonio Lysy, Dixie Ross-Neill, Robert Savoie.
Pored koncertne delatnosti, angažovana je i kao pedagog na Katedri za klavir, Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu.

JOVANA RADOVANOVIĆ - pijanista i umetnik iz Kragujevca, rođena je 1985. godine u Kragujevcu gde je završila nižu i srednju muzičku školu u klasi prof. Natalije Tomić.
Mnogobrojni uspesi na koncertima i takmičenjima u zemlji i inostranstvu (prve nagrade na internacionalnim takmičenjima „Val Tidone Young Talents Competition” u Italiji 2000. godine, „Grand prix” u Ženevi iste godine, kao i prve nagrade na domaćim takmičenjima, festivalima i republičkim takmičenjima, koje je osvojila kao solista i član kamernih ansambala), dali su joj podstrek da za svoj životni put izabere muzičku umetnost i to upisujući, najpre diplomske, a zatim i postdiplomske studije na Nacionalnoj muzičkoj akademiji „P. I. Čajkovski” u Kijevu, u klasi eminentnog profesora Jurija Kota.
2007. godine je diplomirala sa najvišim ocenama i nagrađena je počasnom diplomom Akademije.
2008. dobija preporuku stručne komisije Nacionalne muzičke akademije Ukrajine, za upisivanje doktorskih studija, koje je završila oktobra 2011. godine.
U toku školovanja sarađivala je sa priznatim i eminentnim pijanistima i muzičkim pedagozima i pohađala njihove seminare i majstorske kurseve: profesora Jurija Kota (Ukrajina), Valerija Sigaljevica (Francuska), Irine Aleksejcuk (Ukrajina), Zhenje Aubakirove (Kazahstan), Ivana Kucera (Ukrajina).
Nastupala je kao solista i član kamernog ansambla na koncertima u Makedoniji, Ukrajini, Francuskoj, Belgiji, Luksemburgu, Nemačkoj, Kipru i gotovo svim gradovima Srbije; na festivalima: Oktoh (Kragujevac, Srbija), Euro-Med Youth Music Expo (Kipar) i Musica Sete 2013. (Francuska). 2012. je nastupila sa orkestrom „Ujedinjeni gudaci Srbije”, a 2013. sa „Ujedinjenim gudačima Evrope” iz Londona.
Od 2008. godine je zaposlena u muzičkoj školi „Dr Miloje Milojević" u Kragujevcu kao profesor klavira a kasnije i kao saradnik u nastavi na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu na Odseku za klavir. Za pet godina rada sa učenicima ostvarila je zavidne rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima.
Od septembra 2013. godine radi kao docent na FILUM-u u Kragujevcu na katedri za Klavir.

Fotografije sa koncerta:

1-Klavirski-duo-Svetlana-Krstic-i-Jovana-Radovanovic.JPG2-Klavirski-duo-Svetlana-Krstic-i-Jovana-Radovanovic.JPG3-Klavirski-duo-Svetlana-Krstic-i-Jovana-Radovanovic.JPG4-Klavirski-duo-Svetlana-Krstic-i-Jovana-Radovanovic.JPG5-Klavirski-duo-Svetlana-Krstic-i-Jovana-Radovanovic.JPG6-Klavirski-duo-Svetlana-Krstic-i-Jovana-Radovanovic.JPG7-Klavirski-duo-Svetlana-Krstic-i-Jovana-Radovanovic.JPG8-Klavirski-duo-Svetlana-Krstic-i-Jovana-Radovanovic.JPG

(foto: S. Jezdimirović)