• ODSEK KLAVIRA

  - istorijat,
  - nastavnički kadar,
  - izveštaj za 2014/15. godinu...

 • ODSEK GITARE

  - istorijat,
  - nastavnički kadar,
  - izveštaj za 2014/15. godinu...

 • ODSEK DUVAČA I SOLO PEVANJA

  - istorijat,
  - nastavnički kadar,
  - izveštaj za 2014/15. godinu...

 • ODSEK GUDAČA

  - istorijat,
  - nastavnički kadar,
  - izveštaj za 2014/15. godinu,
  - izveštaj o radu gudačkog orkestra...

 • ODSEK HARMONIKE

  - istorijat,
  - nastavnički kadar,
  - izveštaj za 2014/15. godinu,
  - izveštaj o radu orkestra harmonika...

 • ODSEK STRUČNIH TEORETSKIH PREDMETA

  - istorijat,
  - nastavnički kadar,
  - izveštaj za 2014/15. godinu,
  - izveštaj o radu hora OMŠ,
  - izveštaj o radu hora SMŠ...

 • ODSEK OPŠTEOBRAZOVNIH PREDMETA

  - istorijat,
  - nastavnički kadar,
  - izveštaj za 2014/15. godinu...

Pocetna stranaAktuelno / vestiIstorijat skoleKolektiv skoleKontakti skole
 • Raspored časova grupne nastave SMŠ

Solistički koncert: Bojana Vujić

  Bojana Vujić
U utorak, 11. juna 2019. godine
u 19.00 časova, u Valjevskoj gimnaziji

održaće solistički koncert

Bojana Vujić - violina

gost koncerta:
Tina Stanković - gitara

klavirska saradnja: prof. Miloš Jakšić
Bojana Vujić rođena je 2001. godine u Valjevu. Muzičku školu „Živorad Grbić” upisuje najpre u muzičkom zabavištu, a dve godine kasnije na odseku violine. U osnovnoj muzičkoj školi bila je u klasi prof. Aleksandre Milivojević-Jocić, a šesti razred završava u klasi prof. Angeline Novaković.

Srednju muzičku školu upisuje 2016. godine u Valjevu na instrumentalnom smeru - odsek violina. Bila je u klasama prof. Angeline Novaković, prof. Vladimira Stoilkova, prof. Snežane Stevanović. Trenutno je učenica trećeg razreda srednje škole u klasi prof. Aleksandre Milivojević-Jocić.

U dosadašnjem školovanju osvaja 30 nagrada na republičkim i međunarodnim takmičenjima (23 prve, 5 drugih, 2 treće) iz oblasti violine, kamerne muzike i solfeđa.
U novembru 2013. godine gostuje na koncertu Jovana i Nade Kolundžije, a u junu 2015. godine održava svoj prvi solistički koncert. Od 2016. godine član je kamernog gudačkog orkestra „Feniks”, sa kojima ostvaruje brojne nastupe širom zemlje i inostranstva (Slovenija, Nemačka). Proglašena je za jednog od đaka generacije osnovne muzičke škole 2016. godine.

Pohađala je master klasove kod maestra Jovana Kolundžije, profesora Nikole Aleksića, Marka Josifoskog, Roberta Lakatoša, Monike Skalar, Dragana Sredojevića.Tina Stanković rođena je 2001. godine u Loznici. Osnovnu muzičku školu „Vojin Komadina” u Zvorniku (Bosna i Hercegovina) završila je 2016. godine, na odseku gitara, u klasi profesora Dragana Nikolića. Od 2016. godine pohađa Srednju muzičku školu „Živorad Grbić” u Valjevu u klasi istog profesora.

Osvajala je brojne nagrade na takmičenjima, od kojih su najznačajnije prve nagrade na Republičkom takmičenju muzičkih škola u Banja Luci (2012, 2014), Valjevskom gitarskom takmičenju „Vart” (2011, 2012), Festivalu gitare „Zgitar” u Zvorniku (2013, 2014, 2018, 2019), Gitar festu Bijeljina (2013), Internacionalnom festivalu muzike „Primavera” u Bijeljini (2016), kao i treće mesto na Drugom međunarodnom festivalu gitare „GuitArt Fest Sarajevo East”, Istočno Sarajevo (2017). Dobitnik je više zahvalnica, pohvala i diploma, kao i priznanja Vlade Republike Srpske za postignuti uspeh na republičkom takmičenju muzičkih škola.

Imala je više nastupa na različitim manifestacijama. Kao najmlađi učenik Osnovne muzičke škole „Vojin Komadina” održala je solistički koncert u Zvorniku 2011. godine.
Usavršavala se na majstorskim radionicama kod Vere Ogrizović, Zorana Krajišnika, Vojislava Ivanovića, Predraga Stankovića, Medine Arnautović, Nataše Jokić, Josea Luisa Martineza, Dimitrisa Kotronakisa, Juana Manuela Ruiza Pardoa, Stefana Tifana.