• ODSEK KLAVIRA

  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK GITARE

  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK DUVAČA I VOKALNI ODSEK


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK GUDAČA


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK HARMONIKE


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK STRUČNIH TEORETSKIH PREDMETA


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK OPŠTEOBRAZOVNIH PREDMETA


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

Pocetna stranaAktuelno / vestiIstorijat skoleKolektiv skoleKontakti skole
 • I etapa (online) - prijave do 9. maja, II etapa (uživo) - 24. juna 2022.

 • Detaljan raspored nastupa

 • Generalni raspored nastupa

 • Upis u osnovnu muzičku školu

 • Koncert za Dan škole

 • Upis u srednju muzičku školu - raspored prijemnih ispita

Stručni seminar za klaviriste - Nataša Mitrović

  Nataša Mitrović
U sredu i četvrtak, 15. i 16. januara 2020. godine
u našoj
školi

održaće se stručni seminar za klaviriste

koji vodi:
Nataša Mitrović

pijanista i
van. prof. FMU u Beogradukontakt osoba za prijave i organizaciju: Milica Prodanović
(tel: 064 43 48 046, e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli )Nataša Mitrović


Pijanistkinja iz Beograda, osnovne i magistarske studije završila je na FMU u Beogradu u klasi prof. Mirjane Šuica Babić, a doktorske studije na istoj akademiji u klasi prof. Marije Đukić. Usavršavala se kod renomiranih klavirskih pedagoga: Lazar Berman, Jan Novotny, Avo Kouyoumdjian, Karl-Heinz Kämmerling i u Americi u okviru Fulbright programa (prof. Arthur Greene i prof. Martin Canin).

Dobitnica je mnogobrojnih nagrada na domaćim i međunarodnim takmičenjima, kao i značajnih umetničkih priznanja među kojima su i nagrada „Emil Hajek” za najperspektivnijeg pijanistu i Oktobarska nagrada grada Beograda.

Održala je čitav niz solističkih koncerata i kamernih nastupa kao i gostovanja na više evropskih festivala u Austriji, Nemačkoj, Španiji, Švedskoj, Francuskoj, Turskoj, Češkoj, Grčkoj, Italiji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Srbiji kao i u mnogim vanevropskim državama; Izrael, Kuvajt, Kina, Japan i SAD uključujući renomirane koncertne dvorane kao što su Kennedy Center – Washington, Simphony Space – New York, Martin Hall – Prague i Crkva sv. Sofije – Ohrid.

Kao solista, nastupala je 15 puta sa svim domaćim simfonijskim orkestrima, sa Vidinskom filharmonijom (Bugarska) i Simfonijskim orkestrom Montabaura (Nemačka). U organizaciji Eleanor Valkenburg (sopran), direktora ansambla „Poetica Musica”, sa sedištem u New York-u (SAD), i sa Svetlanom Merman u klavirskom duu, aktivno nastupa kao kamerni muzičar.

Zaposlena je od 1998. godine na FMU u Beogradu, trenutno u zvanju vanrednog profesora na Katedri za klavir.

Održala je brojna predavanja i seminare za studente i mlade umetnike u SAD-u, Španiji, Turskoj, Izraelu, Grčkoj, Bugarskoj, Makedoniji, Srbiji itd. Redovan je član brojnih žirija na domaćim i međunarodnim takmičenjima. U okviru Erasmus projekta je predavala i nastupala na Muzičkoj akademiji u Vigu (Španija).

U okviru pedagoških dostignuća, njeni studenti aktivno koncertiraju i osvajaju brojne nagrade na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Ostvarila je trajne snimke za brojne radio i televizijske kuće. U novembru 2018. snimila je i izdala solistički CD i DVD sa delima Ramoa, Baha, Mocarta, Čajkovskog, Franka, Rozenblata i Raičkovića.

Dobitnica je Srebrne plakete Univerziteta umetnosti u Beogradu (novembar 2019. godine).