• ODSEK KLAVIRA

  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK GITARE

  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK DUVAČA I VOKALNI ODSEK


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK GUDAČA


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK HARMONIKE


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK STRUČNIH TEORETSKIH PREDMETA


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

 • ODSEK OPŠTEOBRAZOVNIH PREDMETA


  - nastavnički kadar u školskoj 2019/20.
   

Pocetna stranaAktuelno / vestiIstorijat skoleKolektiv skoleKontakti skole
 • Raspored polaganja vanrednih ispita za novembarski ispitni rok

 • Promocije odseka za upis u Srednju muzičku školu, od 5. do 15. 12. 2023.

 • Koncert Klavirskog odseka, utorak, 28. 11. 2023. u 18.00 časova

 • Propozicije

Koncert: Danijela Milutinović Nenić - violončelo i Branka van Gaudzvard - klavir

  Koncert: Danijela Milutinović Nenić i Branka van Gaudzvard
U ponedeljak, 2. oktobra 2023. godine
u 19.00 časova

u Svečanoj sali muzičke škole u Valjevu

održaće koncert

Danijela Milutinović Nenić - violončelo
i
Branka van Gaudzvard - klavir

 


U ponedeljak, 2. oktobra, u 19 časova u svečanoj sali biće održan koncert Danijele Milutinović Nenić (violončelo) i Branke van Gaudzvard (klavir).

Danijela Milutinović Nenić
počinje svoje muzičke korake naizgled kasno, sa 10 godina, u klasi prof. Ljubomira Polojca u muzičkoj školi „Dr Vojislav Vučković” u Beogradu. Već nakon četiri godine počinje da drži solističke koncerte, najpre u Beogradu, a zatim i po Srbiji. FMU u Beogradu upisuje u klasi prof. Viktora Jakovčića, a diplomira kod prof. Sandre Belić. Pet godina je provela na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, gde je završila magistarske studije kod prof. Imre Kalmana i bila asistent za predmet violončelo.  Druge master studije završava u Hanoveru, Nemačka, na Visokoj školi za muziku i dramu.

Tokom svog školovanja težila je usavršavanju kao solista i kamerni muzičar, te je radila sa renomiranim čelistima i pedagozima.

Kao solista i kamerni muzičar nastupala je u Srbiji, Austriji, Nemačkoj, Francuskoj, Italiji, a sa orkestrima širom Evrope i Amerike.

Od 2010. godine radi u muzičkoj školi „Dr Vojislav Vučković” gde svoje znanje i umeće prenosi na mlade generacije. U prilog tome je preko 80 nagrada na domaćim i međunarodnim takmičenjima, nebrojeno koncerata, kako u zemlji tako i u inostranstvu, solističkih, kamernih i u okviru projekata koje su finansirale fondacije za mlade talente, grad Beograd i drugi.

Redovni je član žirija na domaćim i međunarodnim takmičenjima.Branka van Gaudzvard (van Goudzwaard, rođena Žiravac), pijanistkinja, kamerni muzičar, radila je kao profesor klavira u Muzičkoj školi „Dr Vojislav Vučković” u Beogradu, prethodnih 36 godina.

U duu sa violončelistkinjom Danijelom Milutinović Nenić sarađuje i nastupa od 2021.

Rođena u Beogradu, počinje da svira sa 4 godine. U petoj godini upisuje muzičku školu „Vučković”, gde i završava osnovnu i srednju muzičku školu. Studije i magistraturu klavira diplomirala je na FMU u Beogradu. Usavršavala se u Parizu na Evropskom konzervatorijumu i u Moskvi na konzervatorijumu „Čajkovski”, gde je provela dve školske godine.

Nastupala je kao solista i kamerni muzičar u svim značajnim salama Beograda i Srbije, kao i u Velikoj Britaniji, Italiji, Francuskoj, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Rusiji.

Dobitnik je nagrada za pedagogiju od strane Zajednice muzičkih i baletskih škola Srbije, Udruženja muzičkih i baletskih pedagoga Srbije, mnogih takmičenja na kojima su njeni učenici nastupali i osvajali nagrade.

Bila je član žirija na raznim takmičenjima u Srbiji i inostranstvu i direktor međunarodnog pijanističkog takmičenja „Vučković”.Na programu će biti dela Griga i Vujića.

Dobro nam došli!
Danijela Milutinović Nenić i Branka van Gaudzvard - plakat